Copyright 2017 :

Alle informatie op deze website valt onder copyright mag gedeeltelijk of geheel niet overgenomen worden door derde. De gehele inhoud van deze website of andere website's waar wij onze toernooien plaatsen is van Dutch Soccer Tournaments valt onder copyright.

Alleen wij mogen van onze touroperators het op verschillende website's plaatsen, omdat daar toestemming voor verleent is ! !

Geschreven teksten worden standaard beschermd door het auteursrecht in de talen die bedenker heeft geschreven.

Tenzij anders vermeld is, berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site of andere website's is van Dutch Soccer Tournaments.

Zonder toestemming van de auteur mag een tekst niet zomaar worden overgenomen voor gebruik door een ander. Wilt u een tekst geschreven door een ander kopiëren dan dient u de schrijver van de tekst te benaderen en toestemming te vragen. Heeft u die toestemming niet, dan mag u de tekst niet verder verspreiden auteursrecht juist omdat de bedenker van de tekst het intellectueel eigendom van die tekst heeft.

Zien wij dat ergens anders wel staan, dan zijn wij genoodzaakt om onze advocaat daar op af te sturen en dan zijn de kosten voor die persoon / bedrijf.

 

Met vriendelijke groet,

 

Dutch Soccer Tournaments

 telefoon  +31(0)102542630

mob   +31(0)618435781

Afbeeldingsresultaat voor logo mail  dutchsoccertournaments@gmail.com

 

 

     

 

 

 

 

Copyright ©  2017. All Rights Reserved