Dutch Mini Balls Improve Your Soccer Skills

De Dutch Mini Bal is een duurzame trainingsbal die in combinatie met een koord plus handvat zorgt voor trainingen die gericht zijn op het constant trainen van verschillende voetbaltechnieken met de Mini-bal, dit geeft de speler zekerheid en vertrouwen. Passen komen bij medespelers aan, de reactiesnelheid ligt hoger, nauwkeurigheid in schotprecisie neemt toe en daardoor ontstaan er in wedstrijdsituaties veel meer succesvolle doelpogingen.

Het voortdurend links en rechts trappen zorgt ervoor dat je perfect twee benigheid wordt en dat je bekken soepel en recht blijft staan, zodat je kans op blessures verlaagt.

De Mini bal kan zowel in de training bij de voetbalvereniging gebruikt worden als ook thuis in de vrije tijd om te oefenen.

Ideaal kado voor de feestdagen voor een heel elftal jeugdspelers of bijvoorbeeld aan het einde van het seizoen om in de zomerstop door te kunnen oefenen.

Deze bal wordt in eigen beheer geproduceerd. Goede kwaliteit PU met ingenieuze bevestiging van het koord aan de bal. Stevig zwart koord met robuuste handgreep. Deze mini Ball is Speciaal omdat hij met de hand genaaid is !

Ook leuk tijdens jullie training om met het hele team de zelfde oefeningen te laten doen.

Balcontact: veel meer balcontacten in korte tijd zodat je meer balgevoel krijgt dan met een gewone bal.

De Mini Bal wordt zonder lucht geleverd, dus moet u zelf thuis oppompen.